KAREN KLEIN edelsmid

   

Karen Klein edelsmid heeft ook cadeaubonnen. 
Leuk om te geven of om cadeau te vragen!

 

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor € 25,-, € 50,-, € 75,- of € 100,-,  en zijn te bestellen via info(apestaartje)karenklein.eu of via het contacformulier. Lees wel even hieronder de voorwaarden:

 

Voorwaarden cadeaubon Karen Klein edelsmid:  

 1. De cadeaubon is alleen verkrijgbaar en alleen inwisselbaar bij Karen Klein edelsmid zelf, niet bij verkooppunten.
 2. De aangegeven waarde is in euro’s, inclusief BTW.
 3. De cadeaubon is alleen geldig indien voorzien van een vervaldatum, geldig codenummer en handtekening van Karen Klein edelsmid.
 4. De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden na de afgiftedatum, tot de vervaldatum die is vermeld op de cadeaubon.
 5. De cadeaubon kan niet worden geretourneerd, is niet tegen contant geld inwisselbaar en dient in één keer besteed te worden.
 6. Er kunnen meerdere cadeaubonnen van Karen Klein edelsmid bij een aankoop gebruikt worden.
 7. Indien de waarde van de cadeaubon(nen) lager is dan de aankoop, dient het resterende bedrag bijbetaald te worden.
 8. Indiende waarde van de cadeaubon(nen) hoger is dan de aankoop wordt het restbedrag niet uitbetaald, dit bedrag vervalt dan. Indien het restbedrag hoger is dan € 25,- kan dit in incidentele gevallen uitbetaald worden in de vorm van een nieuwe cadeaubon, dit ter beoordeling van Karen Klein edelsmid zelf.
 9. Beschadigingen van de cadeaubon of aanpassing van de waarde, het codenummer, de handtekening en/of de vervaldatum maakt de cadeaubon ongeldig.
 10. Karen Klein edelsmid is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van de cadeaubon, en niet voor eventuele schade die door het gebruik/het niet kunnen gebruiken van cadeaubonnen kan ontstaan.
 11. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 12.  Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wijzigingen zullen op de website www.karenklein.eu worden vermeld. Wij raden u aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.